Hirdetés adatai:

Ajánlat:
eladásra kínált ingatlan
Típus:
családi ház
Vételár:
148 M Ft
Alapterület:
400 m²
Telekterület:
719 m²
Ingatlan állapota:
jó állapotú
Szobák száma:
4 + 9 fél
Épület szintjei:
3
Fűtés:
cserépkályha, elektromos
Komfort:
összkomfortos
Kilátás:
kertre néző
Cím:
Somogy megye, Zamárdi (Üdülőtelep)
Fürdő és WC:
egy helyiségben
Légkondicionáló:
van
 

Megjegyzés:

Eladó Zamárdiban egy 402 m², 719 m² telekkel rendelkező ingatlan.

3 szintes, 28 férőhellyel , külön külön bejárattal rendelkező lakóház!

A földszint 168 m² beépített lakóterülettel rendelkezik, a földszinti fedett terasz 37m², 3 különálló, külön bejáratú apartman lett kialakítva, 4 fürdőszobával ellátva. Minden apartman külön riasztós, részben klimatizált és összesen 12 fő befogadására alkalmas.

Az első emelet 139m² beépített lakóterülettel rendelkezik, nagy L alakú 50m² es terasz övezi az emeletet és innen jutunk be a 2 külön bejáratú, 4 fürdőszobás + galériás apartmanba. Minden apartman külön riasztós, részben klimatizált összesen 10 fő befogadására alkalmas.

A második emelet 80.5 m ² beépített lakóterülettel rendelkezik, a terasz 18m², 2 külön bejáratú, 2 fürdőszobával rendelkező apartman lett kialakítva. 6 fő befogadására alkalmas.

Ezen kívül lehetőség van 3 szint beépítésére is. Erre építési engedély is adott.

A ház 730 m² telken helyezkedik el, ahol a vendégek számára parkolás az udvar hátsó részén biztosított . Jelenleg 5 autó parkolására van lehetőség, illetve megtalálható egy 30 m² mellékhelység is ami közművesítve van.

A gyönyörű zöld kertben egy 37m², 1.60 m mélységű , modern vízforgatóval, fényterápiás világítással ellátott kerti medence szolgálja a pihenni vágyó vendégek kényelmét.

A ház igény szerint társasházzá is átminősíthető, fűtésként kettő cserépkályha található, de a villany fűtés is megoldható!!

Fekvése a Zamárdi nagy strand közelében. Éttermek, kikötő, teniszpálya a közelben, ezért is kiváló lehetőség az idegenforgalomban vállalkozni szándékozók számára.

Eszközök:

▴ Vissza az oldal tetejére